torstai 23. syyskuuta 2010

Katsaus kauniiseen kuistiini!!!.


Seinät on maalattu tikkurilan värisävyllä "talkki". Uusi (ainakin minulle) värien nimeäminen on mielestäni ristiriitainen. Toisaalta on kiva kun muistan seinien värin, toisaalta olisin halunnut värin "siitake" mutta nimi hannasi vastaan... Tai sitten osaan vain tehdä asiat hankalasti :)
Lattiana on puulattia, joka maalattiin perinne maalilla. Näin syksyllä maali ei meinannut kuivua ollenkaan. Kuljimmekin ikkunasta muutaman päivän ajan kun odottelimme maalin kovettumista. (Talossamme on kovin pienet akkunat..."äiti leikkii neiti Alibullenia")

Penkki/kaappi oli alunperin lähes musta sisareltani saatu aarre. Uuden värityksen ansiosta se sopii nyt kuistillemme.
Tuolit ovat yläkerran aulasta, jonne ne ovat tulleet äidiltäni (itse asiassa aulaankin löytyi uudet kalusteet kätköistäni).
Kolmikulmainen pöytä on muutaman vuoden takainen entisöinti projektini. Alunperin pöytä päätyi suvullemme ukkini vuosikymmeniä sitten tekemän huutokaupan mukana.
Kauniin värinen vihreä matto ja ihanat koristetyynyt ovat Ikea reissumme satoa.

Tiedän että kuisti on makuuni kovin "yksivärinen". Jostain syystä se on kuitenkin mielestäni juuri oikeanlainen- TÄYDELLINEN!

4 kommenttia:

 1. Kiva katsella tällaisia valmiita remonttikuvia. Meidän remontti kun ei edistynyt koko kesänä. Ihan olen teidän maton vihreä kateudesta.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on todellakin! Tunnelma kuistilla on mukava ja sinne on varmasti ihana tulla. Mullakin pieniä uudistuksia kuistille, ja vähän järjestelyä, kunhan vielä saisin pakasrimen siirrettyä yläkertaan, niin tilaa tulisi lisää. :) Hyvää lauantaita!

  VastaaPoista
 3. Sanna: meiltäkin lähti pakastin yläkertaan. Nyt kun sain "ylimääräisiä" huonekaluja vaatehuoneesta pois niin pakastinkin mahtui sinne. Ai niin... vaatehuone on sanana huijausta, meillä se on tungetännekaikkiylimääräisettavarasi-huone. =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi27/9/10

  ihanat nuo tyynyt-ehkä ens kerralla nappaan ne kun tulen käymään.

  VastaaPoista