perjantai 17. syyskuuta 2010

Hiiri pariskunta.


Hieman syksyisemmissä väreissä virkattu hiiri pariskunta. Neidon mekko on niin mukava virkata että haluaisin mekottaa kaikki leluni. Poika on ensimmäinen laatuaan, haalari malliset housut sopivat mielestäni mainioati hiirelle ( mistä lie näitä kummallisia päähän piintymiä tuleekin?)!Viimepäivät olen raivannut paikkoja. Alkuperäinen suunitelma oli ostaa kuistille uuden kalusteet ikeasta. Kävimmekin ikeassa mutta siihen se loppuikin. Haluamani tuoli (jennylund) oli saatavissa vain musta/valkoisella kukkapäälisellä. Kaikissa muissa väreissä oli toimitus vaikeuksia... Toivomani pöytä olisi kyllä löytynyt (pitäköön kalliin pöytänsä..;). Lattialle oli tarkoitus hankkia kaksi ikean parimetristä räsymattoa. Olisivat sopineet mainiosti eteistilaan koska mahtuvat pesukoneeseen, mutta yllättäen koko kaupassa ei ollut ainoatakaan räsymattoa koska niissä on toimitusvaikeuksia!!!
Hetken aikaa olin todella ärsyyntynyt, olisi pitänyt soittaa ja tarkistaa tuotteiden saatavuus ennen paikan päälle ajoa. Tässä vaiheessa herää kysymys kuinka vaikeaa olisi lisätä verkkokauppaan tiedot toimitus vaikeuksista? Myyjiltä sain kuitenkin käsityksen että ovat ollet loppu jo jonkin aikaa, ja tulevat olemaan tulevaisuudessakin loppu.
Lopulta olen kuitenkin erittäin tyytyväinen. Kalusteet kaivettiin esiin omista nurkista, vaatehuoneeseen tuli tilaa, ja säästimme yli 500€!
Lopputulos on upea (vaikka itse sanonkin). Ikea pitäköön päälyksettömät tuolinsa, ja sainhan minä sieltä toki jotain kivaakin mukaani...
Mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa!

1 kommentti:

  1. minnamari24/9/10

    Onpas ihania virkkuutöitä!! Ite en oikein vielä ole virkkaamiseen innostunut, mutta onpa noin hienoja töitä kiva katsella! Oikein mukavaa ja aurinkoista syyspäivää!!

    VastaaPoista