sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Lupasinko jotain... en kai...

...ja Helkkari!

Taisin uhota että edelliset olivat vuoden viimeiset pehmot. Eivät sitten olletkaan. Lupaus oli kaikesta huolimatta tehty vilpittömin mielin.

Lupailin jokin aika sitten kertoa myös mikä on Helkkari. Senkin olen autuaasti unohtanut.
Esikoisemme keksi Hello Kittylle lempinimen Helkkari ollessaan eskarissa. Nimeä olen saanut olla selittelemässä useassa käänteessä. "Ei lapseni kiroile, se on vain lempinimi...." x)

Lupaamistani Helkkari lakanoista olen kuitenkin jo luopunut. Pussilakanat ja tyynyliinat ovat kyllä työn alla, mutta Hello Kitty kankaan hinta pelästytti minut kauas tästä "muoti tuotteesta". Palataan tähän... joskus... tulevaisuudessa....

Tähän väliin tuleekin sitten yhdet 7v synttärit.
Googlen kuvahaku auttoi synttäri kutsujen teossa. Koska meillä on vain mustavalko tulostin (mustesuihku tulostin oli aina tukossa.)värittelin kuvia hieman puukynillä.Ompelin kaikille vieraille pienet kassit joissa oli namia. Olen huomannut että lapsista hitaammat (eli arimmat) jäävät aina lähes ilman karkkia, ja nopeimmat (luetaan rohkeimmat) ovat aivan sokeri humalassa. Tämän takia testasinkin tänävuonna omia karkkeja. Toisin sanoen tarjolla oli kyllä muuta herkkua, mutta karkkeja vain omissa pussukoissa. Kasseihin tein myös jokaiseen pienen yksityiskohdan josta uusi omistaja tunnisti laukkunsa.Tytär sai lahjaksi uuden puhelimen. Neuloin säilytys pussin puhelimelle siinä toivossa että se pehmentäisi hieman repussa tulevia iskuja. Nähtäväksi jää kuinka kestävä luuri tuli hommattua.Ja sitten niitä Hello Kittyjä. Pitihän sellainenkin virkata!


2 kommenttia:

  1. Ihana tuo Kitty! Kiva idea nuo kassit vieraille. =)

    VastaaPoista
  2. Voi ihqu! Sä oot taas kerenny kaikkee.... kassit on hienot ja kännypussi maukkaan värinen! Oliko Helkkari päivänsankarille vai voiko sitä tiedustella pukin konttiin? ;) Pitääki muistaa pysäyttää ens kerralla päivänsankari että näyttää uutta höpelintään :D

    VastaaPoista