lauantai 21. elokuuta 2010

Remontti kuulumisia.

Lupailin seuraavan postaukseni koskevan kuistin rakentamista. Tässä siis epäilijöille todisteita siitä että meillä rakennetaan.

Tästä lädettiin liikkeelle. Vanha avokuisti on mielestäni kaunis, mutta ah niin epäkäytännöllinen, varsinkin talvella. Lisäksi kehitin itselleni pahan tavan kasata kaiteille ja oven taakse kaikkea roinaa. (Tämänkin lupasin lopettaa jos vain saan sen uuden kuistin...)Ja tämän kautta päädyttiin.......tähän. (Hyppii lievästi koska kuvaaja on joutun käymään päivätöissäkin..)

Olen ollut niin onnellinen kun tämän kertainen rakennus urakka ei vaikuta sisätiloihin. Mutta mutta, eilen illalla kun tulin töisä kotiin oli eteisemme tämän näköinen:
Ovathan nuo kyllä niin komeat että kelpaa niitä sisällä ihaillakkin. Ikkunat valmisti puusepänliike P.Niemi. Päätalon ikkunat on laitettu v.2004 ja olemme ollet niihin kovin tyytyväiset, joten halusimme myös kuistille saman valmistajan ikkunat.

Ikkunoissa on kuitenkin yksi miinus. Niissä ei ole avaus mekanismia. Ikkunoita tilatessamme kerroimme ikkunoiden kätisyyden, ja kuvittelimme sen tarkoittavan että ikkunat saa myös auki, mutta nyt totesimme ikkunoiden aukeavan vain ikkuna-avaimella. (vinkiksi teille jotka olette vasta akkunoitanne hankkimassa!)Kaivinkone jätti pihaani jälkensä... kukahan tuonkin korjaisi?


Lapsille ideoitiin pika-maja pihalle, että eivät ihan jaloissa pyörisi.
2 kommenttia:

  1. Anonyymi21/8/10

    joo valmistaja tarjoaa aina HALVINTA ikkuna mallia-eli tuuluetus ikkunat tilattava erikseen ja siitä tulee ikkunaan aikamoinen lisähinta. siksi meillä ei ole avattavia ikkunoita vaan availlaan ovea-kyseessä on tuhansien eurojen säästö :)

    VastaaPoista
  2. Halvinta tottakai, kyse onkin siitä että tyhmä ei älyä tuhlata jos ei edes tarjota muuta vaihtoehtoa!

    VastaaPoista